MENU
Free Shipping Over $49 / $8.75 To $49

Face Sheet Masks FinlandFAQs

Usein kysytyt kysymykset - kasvonaamiot

Katso myös video.

Mitä arkkikasvonaamiot ovat?

Fuss Free Naturals -arkkikasvonaamiot ovat yksinkertaisia käyttää ja helppoja poistaa – vähemmän sotkevia kuin perinteiset kasvonaamiot antaen sinulle aikaa rentoutumiseen ja ihollesi uusiutumiseen.

Miksi naamioissa on kolme kerrosta?

Me päätimme käyttää ainoastaan parasta saatavilla olevaa silkkipuuvillaa, ja koska silkkipuuvilla on erittäin hienolaatuista, se tarvitsee suojausta pakkauksessaan ennen käyttöä

Joten silkkipuuvillanaamiossa on kaksi suojaavaa kerrosta, jotka tulee poistaa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen saat ideasta kiinni! Katso myös video.

Kuinka pitkään naamiotani tulisi käyttää?

Naamioita käytetään yleensä kotona päivän lopuksi, kun olet poistanut kaiken meikin kasvoiltasi ja käynyt rentouttavassa kuumassa suihkussa.

Kun olet asettanut naamion, neuvomme pitämään naamiota noin 20 minuuttia.

Ihoni on herkkä, onko se ok?

Naamiomme ovat sopivia kaikille ihotyypeille. Jokaisella naamiotuotteella on kuvaus, jonka mukaan valita, mikä naamio antaa kaikkein sopivimman lopputuloksen, kuten vaikka kuoriva tai kosteuttava, jne.

Naamiomme ovat testattuja hyväksytyssä laboratoriossa. Siihen kuuluu testaaminen yli 50 henkilöllä yli 30 päivän ajan. Minkäänlaista ärsytystä tai muita ihoreaktioita ei havaittu yhdelläkään koehenkilöistä.

Kaikki ihotyypit ovat kuitenkin erilaisia, joten saatat olla allerginen jollekin ainesosalle. Mikäli koet minkäänlaisia reaktioita käyttäessäsi naamiota, poista naamio välittömästi ja huuhtele kasvosi viileällä vedellä.

Älä mene nukkumaan ainesosien jäämien ollessa vielä ihollasi.

Onko tuotteenne valmistettu ilman eläinkokeita?

Mitään tuotteittamme tai niiden valmistusaineita ei ole testattu eläimillä. Euroopassa on laitonta myydä mitään kosmetiikkatuotteita, jotka on testattu eläimillä. Noudatamme täysin EU:n lainsäädäntöä.

Voinko ostaa naamioitanne kaupoista?

Kyllä! Naamiomme ovat pian saatavilla ympäri Eurooppaa ja Skandinaviaa terveyskaupoista, apteekeista, supermarketeista ja verkkokaupasta.

Mitä silkkinaamiot ovat?

Fuss Free Naturals -kasvonaamiot on valmistettu käyttäen japanilaista ”silkki”-puuvillaa. Silkkipuuvilla on korkealaatuisinta puuvillaa ja on erittäin hienolaatuista, antaen naamion laskeutua jokaiseen kohtaan ihollasi.

Silkin hienolaatuisuus antaa muotoilun tehdä taikojaan ihollasi – ilman suuria ilmakuplia. Useat poikkeuksetta halvemmat ja keskinkertaiset valmistajat käyttävät erittäin paksua puuvillaa, mikä on vaikeaa sekä asettaa paikoilleen, että harvoin peittää ihon kaikkialta.

 Onko silkkinaamiot valmistettu “silkkitoukista”?

Ei! Käytämme sanaa “silkki” yksinkertaisesti vain kuvailemaan silkkimäisen ylellistä tunnetta jonka itse puuvilla luo. ”Silkkinaamiomaailmassa” sanaa ”silkki” käytetään yleisesti samassa yhteydessä.

Miten naamio tulisi asettaa?

Suosittelemme lukemaan käyttöohjeet kokonaisuudessaan tämän sivun lopusta – muista Katso myös video.

Kuinka usein minun tulisi käyttää naamiota?

Ei ole olemassa mitään tiettyä käyttöväliä, voit päättää itse. Meillä on asiakkaita, jotka käyttävät naamioitamme lähes joka päivä ja toiset taas kerran viikossa.

Kaikkein tärkeintä on nauttia kokemuksesta ja varmistua, että sinulla on aikaa myös rentoutua.

Mitä valmistusaineita on käytetty?

Ainutlaatuiset ainesosamme ovat suunniteltu jättämään ihollesi pehmeän, puhtaan ja kosteutetun tunteen ja ne on tehty vain parhaista luonnollisista valmistusaineista, minkään sisältämättä rankkoja säilöntäaineita tai sulfaatteja.

Jokaisen naamion kohdalla on suositeltavaa lukea sen sisältämät valmistusaineet tuotesivulta.

Tulisiko minun kosteuttaa ihoa naamion käyttämisen jälkeen?

Naamioidemme käytön jälkeen ei ole tarpeen käyttää kosteusvoidetta. Suosittelemme hellästi pyyhkimään ja hieromaan kaikki iholle jääneet ainesosat.

Iholle jääneiden ainesosien haihtuminen voi viedä aikaa, joten jos olet menossa nukkumaan, suosittelemme hieromaan ylijääneet ainesosat, jotta iho on täysin kuiva ennen nukkumaan menoa, tai vaihtoehtoisesti voit käyttää lämmintä flanellia pyyhkiäksesi iholtasi ylijääneet ainesosat.

Olen vegaani, voinko käyttää naamioitanne?

Naamiomme ovat vegaaniystävällisiä, mutta suosittelemme kuitenkin tarkistamaan valmistusaineet ensin. Meillä on joitakin ”silkki”-naamioita, joissa käytetään merenelävien kollageenia, joten ne eivät ole sopivia. Ja muista, että silkkinaamioitamme ei tehdä silkkitoukista!

Varoitukset:

Käytä ohjeen mukaan. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä käytä vaurioituneella tai rikkoutuneella iholla.

Vältä kontaktia silmiin. Huuhtele silmät välittömästi, jos ainetta menee silmiin. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli sinulla ilmenee punoitusta tai kutinaa. Jos oireet jatkuvat, ota yhteyttä lääkäriin.

Etsitkö jälleenmyyjää tietyltä alueelta? Laita meille viesti, niin lähetämme tarkempaa tietoa.