MENU
Free Shipping Over $49 / $8.75 To $49

Finland - Mask Instructions - käyttöohjeiden lukemiseen.

Kasvoja hoitavat silkkinaamiomme ovat yksinkertaisia käyttää, ja helppoja poistaa, mutta mikäli käytät niitä ensimmäistä kertaa, on tärkeää käyttää hetki käyttöohjeiden lukemiseen. Tämä parantaa käyttökokemustasi saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn luonnonmukaisesta ainesosayhdistelmästä.

Täydelliset käyttöohjeet löytyvät jokaisen ostamasi pakkauksen takaa.

Suosittelemme myös katsomaan käyttöohjevideomme, mikäli käytät tuotteitamme ensimmäistä kertaa.

 

MITEN KÄYTÄT SILKKINAAMIOTASI

(huomaa, että jotkin naamioistamme ovat vain yksikerroksisia, joten jätä silloin huomiotta alla olevat ohjeet, jotka koskevat kolmikerroksisia naamioita)

Kasvoja hoitavat Fuss Free Silk -naamiot on valmistettu korkealaatuisimmasta silkkipuuvillasta, antaen erinomaisen, tasaisen, ja pehmeän lopputuloksen iholle.

Silkkipuuvilla on erittäin hienolaatuista kangasta, joten se vaatii suojausta pakkauksessaan ennen käyttöä. Tämän vuoksi naamiossa on kolme kerrosta.

Sinun tulisi noudattaa näitä käyttöohjeita, erityisesti, jos käytät tuotetta ensimmäistä kertaa, ymmärtääksesi, mitkä kerrokset tulee poistaa, ja missä järjestyksessä:

1. Avaa pakkaus ja vedä suojattu naamio varovasti pois pakkauksesta.

2. Avaa naamio nähdäksesi sen kasvojen mukaisen muotoilun ja poista silmien, nenän ja suun alueet. Naamiossa on kolme kerrosta (kaksi ulompaa kerrosta, valkoinen ja sininen, suojaavat keskellä olevaa silkkiä).

3. Ennen kuin asetat naamion kasvoillesi, poista varoen kiiltävä valkoinen kerros silkkipuuvillan päältä nähdäksesi silkkipuuvillakerroksen ja toisen, sinisen suojaavan puuvillakerroksen.

4. Seiso peilin edessä asettaessasi naamiota. Käytä molempia käsiä ja pidä molemmista kerroksista kiinni ja aseta ne ihollesi, MUTTA aseta ENSIN silkkikerros iholle, silmien, suun ja nenän ympärille.

Pidä huoli tässä välissä, ettet ole asettanut sinistä kerrosta iholle – katsoessasi peiliin sinun tulisi nyt nähdä sininen kerros uloimpana ihostasi.

5. Kun silkkipuuvillakerros peittää kasvosi, poista varoen uloimmainen sininen kerros. Huomaa jompikumpi ”leikkauksista” jommalta kummalta puolen naamiota, vasemman tai oikean korvan alapuolella. Pitäen silkkikerrosta paikallaan “leikkauksen” alueelta toisella kädellä, vedä sininen kerros pois puolelta toiselle jättäen silkin ihoasi vasten.

6. Heitä sininen kerros pois ja varmista varoen, että silkkipuuvilla on kosketuksissa ihoasi vasten kaikkialla, painellen mahdollisia ilmakuplia niin, että koko naamio on kaikkialta täysin vasten ihoa saadaksesi maksimaalisen hyödyn. Erityisesti varmista silmien, nenän ja suun ympäriltä.

7. Nyt voit rentoutua, mieluiten 20-30 minuuttia. Makuuasento on makuasia, mutta voi olla rentouttavampaa ja miellyttävämpää.

8. Kun olet valmis, voit hävittää silkkipuuvillan. Kasvot ovat edelleen melko kosteat, mutta se kuivuu luonnostaan jättäen pehmeän silkkimäisen tunteen kasvoillesi. Jos kuitenkin haluat poistaa kosteuden, käytä varoen lämmintä flanellia poistaaksesi ylimääräisen kosteuden. Ainesosayhdistelmän imeytyminen voi viedä aikaa, ja saatat jopa kokea, että se tuntuu ”tahmealta”, mutta se on normaalia, ja jos koet sen epämiellyttävänä, voit yksinkertaisesti levittää sen hieroen, kuten tavallisen kosteusvoiteen.

Tavanomaisen kosteusvoiteesi käyttäminen ei ole tarpeen, sillä se voi vähentää luonnonmukaisen yhdistelmämme hyötyjä.

Viimeinen vinkki on olla tuhlaamatta ainesosayhdistelmäämme, jota voi olla vielä pakkauksessa. Sen voi varoen ottaa pakkauksesta sormella ja käyttää, kun naamio on vielä kasvoilla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sen kasvoille ja/tai niskaan naamion käytön jälkeen samaan tapaan, kuin käyttäisit mitä tahansa kosteusvoidetta.

Upea sensaatio, joka jättää upean hyvinvoinnin tunteen.