MENU
Free Shipping Over $49 / $8.75 To $49
Distributors Wanted Natural & Organic Products ExCel 2018

Distributörer sökes

Distributörer sökes – Storbritannien, Europa, Nordamerika och över hela världen.


Vi är Essenzza Fuss Free Naturals – ett mycket framgångsrikt, etablerat australiskt märke på marknaden för hälsa, skönhet och välbefinnande.

Från början av vår resa för nästan 10 år sedan, har vi skapat ett framgångsrikt premiumsortiment av hälso- och skönhetsprodukter. En stor lojal konsumentbas och ett starkt distributionsnät har varit nyckeln till vår framgång.

Vi är stolta över att vara Australiens främsta varumärke för öronljus och har nyligen lanserat världens första innovation i kategorin – öronljus av bambu – en mer hållbar och miljömedveten materialkälla.

Vi var pionjärer med att ta en 100 % naturlig arkmask (sheet mask) till den australiska marknaden och är nu det största australiska märket av arkmasker bland hälso- och apoteksbutiker.

Vi söker nu aktivt efter distributörer i Storbritannien och alla delar av Europa, Nordamerika och över hela världen (utom Australien och Nya Zeeland).

Med över 25 års erfarenhet av distribution är vårt team väl förberedda för att bygga starka relationer med er. Om du är verksam inom marknaden för hälsa, apoteksvaror, dagligvaror, spa eller som praktiker, skulle vi gärna vilja att du kontaktar oss för att undersöka alla möjligheter att öka dina intäkter.    

Vi kommer att närvara vid Natural & Organic Products Europe vid ExCel den 22-23 april 2018.

Kom och hälsa på oss vid stånd E28 och nämn denna sida för att få några gratisprover. 

Eller FYLL I FORMULÄRET HÄR

Verified Buyer Reviews