MENU
Free Shipping Over $49 / $8.75 To $49

Finland - Mask Instructions - käyttöohjeiden lukemiseen.

Våra Silk Facial Treatment Masks är enkla att använda och ta bort, men om det är första gången du använder dem så är det viktigt att du tar dig tid att läsa instruktionerna.

Detta kommer att förstärka användningen av din mask för att maximera fördelarna av den naturliga formulan.

Kompletta instruktioner kan hittas på baksidan av varje förpackning som du köper.

Vi rekommenderar även starkt att du ser vår Instruktionsvideo om det är första gången du använder produkten.

 

HUR DU ANVÄNDER DIN SILKESMASK

(vänligen notera att några av våra masker endast har ett lager, så vänligen ignorera när vi pratar om tre lager i instruktionerna nedan)

Fuss Free Silk Facial Treatment Masks är gjorda av högkvalitativ silkesbomull som resulterar i en enastående, len och mjuk finish på huden.

Silkesbomull är ett fint och tunt tyg som kräver lite skydd i förpackningen innan köp. Det resulterar i att masken har tre lager.

Du bör följa dessa instruktioner, speciellt om det är första gången du använder den, för att förstå vilka lager som bör skalas bort och i vilken ordning:

1. Öppna förpackningen och dra försiktigt ut den vikta masken.

2. Vik ut masken för att se formen av ett ansikte och de utskurna områdena för ögonen, näsan och munnen. Masken har tre lager (två yttre lager, vita och blå, för att skydda silket i mitten).

3. Skala försiktigt bort det glansiga vita lagret för att se dess silkesbomull och ett andra ’blått’ skyddade bomullslager innan du applicerar den på ansiktet.

4. Stå framför en spegel. Med båda händerna så håller du i och applicerar båda lagren på ansiktet, men applicera FÖRST silkeslagret på ansiktet, över ögonen, näsan och munnen.

Se till så att du inte har applicerat det ’blå’ lagret på huden – genom att titta i spegeln så bör du se det blå lagret eftersom det är längst bort från huden.

5. När dess silkesbomull täcker ansiktet kommer du att försiktigt skala bort det resterande yttre blå lagret. Leta efter de ’urklippta’ delarna på vardera sida av masken, till vänster eller höger under ditt öra.

Samtidigt som du håller ner silkeslagret i det ’urklippta’ området med en hand, skala bort det blå lagret från sida till sida, så att endast silket är i kontakt med huden.

6. Kasta bort det blå lagret och se försiktigt till att maskens silkesbomull ligger platt mot huden, tryck även bort luftbubblor så att hela masken kommer åt alla vrår på huden för maximal effekt, speciellt runt ögonen, näsan och munnen.

7. Nu kan du slappna av i ungefär 20–30 minuter. Det är valfritt att ligga ner, men det kan vara mer avslappnande och trevligt.

8. När du är klar kan du kasta maskens silkesbomull. Ansiktet kommer fortfarande vara ganska fuktigt, men om det lämnas kvar kommer huden naturligt att torka och lämna en silkeslen känsla efter sig.

Om du föredrar att ta bort fukten kan du försiktigt använda en varm flanell för att ta bort oönskad överflödig fukt. Det kan ta en lång stund innan den överflödiga formulan har absorberats, du kanske även upplever det som ’klibbigt’, men detta är normalt. Om du är obekväm kan du helt enkelt massera den som en vanlig återfuktande kräm.

Det är inte nödvändigt att applicera din vanliga återfuktande ansiktskräm eftersom det kan mildra fördelarna av vår naturliga formula.

Ett sista användbart tips är att inte kasta bort formula som fortfarande kan finnas kvar i förpackningen. Gnugga försiktigt ett finger på insidan av förpackningen och använd detta medan masken fortfarande är på ansiktet.

Alternativt kan du applicera det på ansiktet och/eller halsen efter din behandling, på samma sätt som du skulle applicera en återfuktande kräm.

Det är en vacker upplevelse och ger dig en härlig känsla av välmående.