MENU
Free Shipping Over $49 / $8.75 To $49

FAQs

Frågor och svar om ansiktsmasker

(or watch video)

Vad är arkmasker?
Fuss Free Naturals arkmasker är enkla att använda och ta bort – de är inte lika stökiga som en traditionell ansiktsmask, vilket ger dig tid till att slappna av och föryngra din hy.

Vår silkesbomullsmask har två skyddande lager som måste tas bort, efter din första behandling kommer du snart att få det på grej! Du kan också se videon.

Hur länge ska jag bära min mask?
Masker används generellt sett hemma i slutet på dagen när du har tvättat bort allt ditt smink och haft en avslappnande, varm dusch.

När du applicerar masken råder vi dig att använda masken i cirka 20 minuter.

Min hy är känslig, är det okej?
Våra ansiktsmasker passa alla hudtyper. Läs bara varje masks produktbeskrivning för att välja vilken mask som kommer att ge det mest passande resultatet, som att vara en skrubb eller återfuktande, etc.

Våra masker har blivit dermatologiskt testade på ett godkänt laboratorium för just detta ändamål. Detta inkluderar att testa på över 50 personer under en period på 30 dagar. Ingen skadlig irritation eller reaktioner upplevdes hos någon av personerna.

Däremot är alla hudtyper olika och du kanske är allergisk mot några ingredienser. Om du känner av någon slags reaktion när du använder masken, så ta genast bort masken och tvätta ditt ansikte med kallt vatten.

Gå inte och lägg dig med formula kvar på huden.

Är era produkter fria från djurplågeri?
Inga av våra produkter och deras ingredienser är alls testade på djur. I Europa är det olagligt att sälja kosmetiska produkter på marknaden som har testats på djur. Vi följer helt och hållet EU:s lagar.

Bör jag återfukta efter jag använt en mask?
Man behöver inte använda extra återfuktande krämer efter att man använt våra masker. Vi rekommenderar att du försiktigt skrubbar och masserar in allt av den kvarliggande formulan på huden.

Vad är silkesmasker?
Fuss Free Naturals ansiktsmasker är gjorda av japansk ’silkesbomull’. Silkesbomull är bomull av bästa kvalitet och är ett superfint material som gör så att masken kommer åt varje vrå av huden.

Finheten på silken gör så att dess formula kan utföra sin magi på huden – inga stora luftbubblor. Det är mycket billigare än större märken som använder sig av extremt tjock bomull som är svårt att hålla på sin plats och som också sällan täcker hela huden.

Är silkesmasker gjorda från ’silkesmaskar’?
Nej! Vi använder ordet silke som beskrivning av den silkeslena och lyxiga känslan på själva bomullen. I världen av ’ansiktsmasker’ så används ordet silke i samma sammanhang.

Varför finns det 3 lager?
Vi bestämde oss för att endast använda det ’bästa’ silkesbomull som finns tillgängligt, och eftersom silkesbomullen är superfin behöver den skyddas i förpackningen innan användning.

Hur ska jag applicera min mask?
Vi föreslår att du läser de exakta instruktionerna ordentligt på slutet av denna sida –Du kan också se videon.

Hur ofta kan jag använda en ansiktsmask?
Det finns ingen satt tid på hur ofta, det är valfritt. Vi har några kunder som använder våra masker ’varje’ dag, medan andra några gånger i veckan.

Det viktigaste är att du njuter av upplevelsen och ser till att du också har tid för att slappna av.

Vad är det för ingredienser?
De är designade för att göra din hy len, ren och återfuktad, och våra unika blandningar är endast gjorda på de bästa naturliga aktiva ingredienser, och inga av dem har använts med starka konserveringsmedel eller sulfiter.

Läs de listade ingredienserna på de listade produktbladen för varje mask.

Den kvarliggande formulan kan ta lite tid på sig att torka, så om du ska gå och lägga dig rekommenderar vi att massera in all överflödig formula så att huden är ordentligt torr innan du sover, eller så kan du använda en varm flanell för att torka bort extra överflöd.

Jag är vegan, kan jag använda era masker?
Våra masker är veganvänliga, men vi rekommenderar att du kontrollerar ingredienserna först. Vi har några ’silkesmasker’ som innehåller kollagen från sjön, så dessa passar tyvärr inte dig. Och kom ihåg att vi inte gör våra silkesmasker från silkesmaskar!

Varningsinformation:
Använd enligt instruktionerna. Håll borta från barn.
Använd inte produkten på skadad eller sprucken hud, eller hud som är mottaglig för sjukdomar. Undvik kontakt med ögonen. Skölj ögonen direkt om vätskan kommer i kontakt med dem. Sluta använda produkten om rödhet och klåda uppstår. Om symtomen kvarstår, kontakta en läkar

Kan jag köpa era masker i butiker?
Ja! Våra masker kommer snart att vara tillgängliga i hela Europa och Skandinavien i hälsobutiker, apotek, stormarknader och online.