MENU
Free Shipping Over $49 / $8.75 To $49
Distributors Wanted Natural & Organic Products ExCel 2018

Leverandører Ønskes

Leverandører Ønskes – Storbritannien, Europa, Nordamerika og Resten af Verden.


Vi er Essenzza Fuss Free Naturals -  et yderst succesfuldt, etableret Australsk virksomhed med speciale inden for sundhed, skønhed og helseindustrierne.

Vi begyndte vores rejse for næsten 10 år siden, og har siden da etableret en succesfuld serie af førsteklasses skøn- og sundhedsprodukter. En loyal kundebase samt et stærkt netværk med leverandører har været nøglen til vores succes.

Vi er stolte af at være Australiens førende mærke af Ørelys og har for nyligt lanceret en vores seneste innovation i kategorien – Bamboo Ørelys – en mere bæredygtig og miljøvenlig materialekilde.

Vi var pionererne der bragte de 100% naturlige masker på det australske marked, og har nu det største udvalg af australske masker på helsemarkedet.

Vi leder nu aktivt efter leverandører i Storbritannien og alle dele af Europa, Nordamerika og resten af verden. (Bortset fra Australien og New Zealand)

Med over 25 års erfaring, har vores team den nødvendige erfaring til at opbygge et stærkt partnerskab med dig. Hvis din virksomhed hører under Helse, Farmaci, Spa, eller Sundhedsmarkederne, hører vi rigtig gerne fra dig, så vi sammen kan finde ud af, om der er mulighed for at forstørre dine indtægter.

Vi er tilmeldt Naturlige & Organiske Produkter Europa til ExCel den 22. Til den 23. april 2018.

Kom gerne forbi og sig hej ved stand E28 og nævn denne side for at modtage gratis prøver.

Eller UDFYLD DENNE FORMULAR HER

Verified Buyer Reviews